Întreținere & Service Servere

Planul nostru de întreținere a serverului IT include o varietate de pași, cum ar fi:

 • Verificarea fișierelor din Server Log
 • Verificarea spațiului de pe hard disk-uri
 • Examinarea permisiunilor pentru orice dosar
 • Examinarea caracteristicilor de securitate
 • Actualizare de software al antivirus-ului
 • Efectuarea de backup-uri cuprinzătoare regulate

Acest plan va menține software-ul serverului actualizat și rețeaua computerului funcționează fără probleme.

Acest serviciu este construit pe baza cunoștințelor și experienței inginerilor noștri, iar la rândul lor pot oferi asistență cuprinzătoare la centrul de date.

Se vor folosi tehnici de optimizare a centrelor de date pentru a îmbunătăți performanța sistemelor.

Oferim îndrumări și sfaturi pentru a vă spori echipa de management internă a centrului de date.

Instalare și configurare de servere virtuale

Intreținerea și service-ul serverelor sunt esențiale pentru menținerea unui mediu IT sigur și eficient. Noi  oferim servicii de mentenanță și service pentru servere pentru a ajuta clienții noștri să își protejeze investițiile în infrastructură și să își maximizeze performanța.

Serviciile noastre de mentenanță și service pentru servere includ monitorizarea, diagnoza și remedierea problemelor hardware și software, instalarea de actualizări și patch-uri de securitate, configurarea rețelelor și firewall-urilor, precum și mentenanța preventivă pentru prevenirea problemelor viitoare.

Oferim o gamă largă de servicii de mentenanță și service pentru servere, inclusiv:

 1. Mentenanță preventivă – Verificări periodice pentru a identifica și remedia problemele minore înainte ca acestea să devină majore. Aceasta poate include actualizări software, verificarea componentelor hardware și curățarea interiorului serverului pentru a preveni supraîncălzirea.
 2. Remedierea problemelor hardware și software – Echipa noastră de tehnicieni experimentați poate diagnostica și remedia rapid problemele hardware și software care afectează performanța serverului. Acestea pot include probleme de memorie, procesor sau stocare, precum și probleme legate de sistemul de operare sau aplicații.
 3. Configurare și instalare – Oferim servicii de instalare și configurare a serverelor pentru a se asigura că acestea sunt optimizate pentru nevoile afacerii dumneavoastră. Aceasta poate include configurarea rețelei, instalația aplicațiilor necesare sau instalarea de actualizări și patch-uri de securitate.
 4. Service și mentenanță de urgență – În caz de urgență, echipa noastră de tehnicieni este disponibilă non-stop pentru a oferi service rapid și remediere a problemelor. Acest lucru poate include înlocuirea componentelor hardware defecte sau posibil restaurarea datelor pierdute.

Prin oferirea de servicii de mentenanță și service pentru servere de înaltă calitate, echipa noastră de tehnicieni experimentați și certificați poate ajuta clienții noștri să își maximizeze performanța și să își protejeze investițiile în infrastructură IT. Cu o abordare personalizată și o experiență vastă în gestionarea serverelor, SNQ.CO este alegerea ideală pentru afacerea dumneavoastră.

Aplicații care pot rula pe un server virtual

Un server virtual este o opțiune populară pentru companiile mici și mijlocii care doresc să își găzduiască aplicațiile online. În general, o gamă largă de aplicații poate rula pe un server virtual, iar aceasta poate fi configurată în funcție de nevoile companiei.

Iată câteva exemple de aplicații care pot rula pe un server virtual:

 1. Aplicații de e-mail – Un server virtual poate fi utilizat pentru a găzdui un sistem de e-mail propriu, precum Webmail . Acest lucru poate fi deosebit de util pentru companiile care doresc să își gestioneze propriul sistem de e-mail și să își păstreze datele pe propriul server.
 2. Aplicații de stocare și partajare a fișierelor – Un server virtual poate fi utilizat pentru a găzdui aplicații de stocare și partajare a fișierelor, cum ar fi Nextcloud. Aceste aplicații pot fi utilizate pentru a permite angajaților să acceseze documente și alte fișiere de oriunde și oricând.

În general, o gamă largă de aplicații poate fi configurată și rulată pe un server virtual. Echipa noastră de experți la SNQ.CO poate ajuta companiile să găsească soluția potrivită pentru nevoile lor specifice și să configureze un server virtual care să satisfacă nevoile lor.

Software-ul serverului este un element cheie în orice sistem IT care implică un server. Acesta se referă la programele și aplicațiile instalate pe serverul fizic care permit acestuia să îndeplinească diverse funcții, cum ar fi stocarea și partajarea de date, gestionarea rețelei și a utilizatorilor, precum și efectuarea de operații de calcul și analiză.

Un sistem de operare este unul dintre cele mai importante tipuri de software pentru server. Acesta este software-ul de bază care permite serverului să ruleze și să gestioneze toate celelalte aplicații și servicii instalate.

Un alt tip de software server este software-ul de virtualizare. Acesta permite serverului să ruleze mai multe mașini virtuale pe același hardware, ceea ce ajută la optimizarea utilizării resurselor și la economisirea costurilor. Un exemple de software de virtualizare include VMware.

Serverul poate rula și aplicații specifice, precum servere de baze de date, servere de fișiere și aplicații de e-mail. Acestea permit serverului să gestioneze și să stocheze date, să le partajeze între utilizatori și să permită accesul acestora de oriunde și oricând.

Pentru a proteja datele și rețeaua de amenințări externe, serverul trebuie să ruleze și software de securitate. Acestea includ programe antivirus, firewall-uri și alte aplicații de securitate care protejează serverul și datele sale.

În general, software-ul serverului poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale companiei și poate fi configurat pentru a îndeplini diferite funcții. Pentru a asigura o funcționare optimă și securitatea datelor, este important să se utilizeze software de înaltă calitate și să se efectueze actualizări și mentenanță regulat. Companiile pot apela la serviciile de specialitate ale SNQ.CO pentru a găsi soluții software server potrivite și pentru a asigura o funcționare eficientă și securizată a serverului lor.